onze diensten

Woonbeton

Woon betonvloer 

RMS betonvloeren is ook gespecialiseerd in woonbeton voor woningen. Dit wordt ook wel design beton  of woon beton genoemd.                 

Een betonvloer in uw woning kenmerkt zich door een strakke en robuuste uitstraling. Daarnaast is woonbeton oerdegelijk, en is mits goed behandeld, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Doordat woonbeton geen naden of randen kent erg gemakkelijk te reinigen en hygiënisch. RMS betonvloeren kan woon beton voor in woning leveren in diverse kleuren en het is uiteraard mogelijk om vloerverwarming onder de beton vloer te plaatsen.

Na het eerste bezoek aan de opdrachtgever wordt kritisch naar de ondergrond  gekeken om scheurvorming te voorkomen. Wapening wordt dan gelegd en de wanden worden geisoleerd met foam en afgeplakt met spatfolie. Daarna wordt uw betonvloer gestort en monolith afgevlinderd. Vervolgens als de vloer klaar is wordt de vloer geseald  (aan te raden)zodat uw vloer waterafstotend en onderhoudsvriendelijk wordt. Het wordt steeds mooier in de loop der jaren.                                         

RMS betonvloeren heeft ook een woon beton/design beton in de woning van Ilse de Lange ook gemaakt te Arnhem.

RMS betonvloeren heeft persoonlijke aandacht en service zowel voor als na het storten van uw woon beton. Van woonkamer, keuken tot badkamer of toilet. Niets is ons te klein of te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kijk voor meer info naar Design vloer.

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Woon betonvloer 
 

Ook bij Ilze de Lange hadden wij woonbeton gelegd in Arnhem.Het is nu verkocht aan andere bewoners.

© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen