onze diensten

Werk Wijze voor design betonvloer

De 10 gangen naar een Design betonvloer

De werk wijze van een Design betonvloer is bij RMS betonvloeren als volgt

1 Afspraken met de klant en het door nemen van de offerte.

2 De datum voorbereiding voor het leggen van wapening en eventuele aanpassingen in overleg met de klant.

3 Datum storten van de Design betonvloer dit is meestal in 1 dag. Door middel van een pomp  gaat het op de plek van uw Design betonvloer en wordt het met laser op hoogte gebracht. Daarna met een rei uitgevlakt en weer gesparteld om net de laatste millimeter er uit te krijgen en een vlakke Design betonvloer ontstaat.

4 Als je er op kunt staan gaat het vlinderen van de Design betonvloer beginnen. Eerst losschuren dan eventueel wordt het dan op kleur gebracht en weer in geschuurd.Na enkele uren wordt het steeds harder en gaat het polijsten beginnen.Na vele malen polijsten glimt de vloer en is het klaar om te behandelen.

5 Impregneren na het vlinderen is voor het uitdrogen en bescherming. 

6 Dilateren van de vloer ontkom je bijna niet aan, vooral uitstekende hoeken kan een haarscheurtje komen.Wel wordt hier kritisch met de klant overlegd.

7 De klant kan na 5/6 dagen de Design betonvloer afdekken met stucloop of platen voor bescherming.mits de vloer goed droog is.

8 Na 3/4 weken kan ook later voor dat het wordt bewoond komt RMS betonvloeren het sealen en boenen met diamant.Dit hoeft niet maar is wel beter ook voor extra bescherming en glans.Ook komt het voor dat het licht is beschadigt maar in overleg gaat RMS betonvloeren dit oplossen als het kan .De vloer met goed schoon zijn en geweilt met schoon lauw water ZONDER zeep 

9 Rms betonvloeren geeft u instructies voor de verdere onderhoud eventueel met eigen onderhoud product.

10 Rms betonvloeren wenst u een mooie strakke Design betonvloer toe. 

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Impregneren van de DESIGN betonvloer. 

Vloerverwarming op de ruwe betonvloer en controleren van de hoogte.

© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen