onze diensten

Terras betonvloeren

Terras betonvloeren

Terras betonvloeren is slijtvast geen last van onkruid en geen verzakkingen en een duurzame keuze.

De uitvoering en van de voorbereiding tot afwerking, is beperkt tot slechts enkele dagen.
De terras betonvloer is vrijwel onmiddellijk met enkele dagen beloopbaar na afwerking en is beschikbaar in verschillende kleuren. Bovendien is het eenvoudig te onderhouden en een financieel aantrekkelijk alternatief. De toepassing is veelzijdig. Oorspronkelijk bedoeld en nog steeds populair als industriële vloer, vind je gevlinderde betonvloeren steeds vaker bij particulieren. Voor de oprit, de garage, het terras of zelfs in de leefruimte. Met vloerverwarming vormt beton een ideale combinatie ook voor buiten.

Voorbereiding: 

Alles begint bij een goed voorbereiding.  RMS betonvloeren garanderen u een correcte keuze van de vereiste bewapening en samenstelling van het beton.

Wij kunnen het gehele project zelf organiseren van :

  • zandbed
  • bekisten rondom
  • wapening leggen en leveren
  • afschot bepalen
  • aanleggen putten en goten
  • storten en afwerken

 Graag adviseren wij u ook over het gebruik van kleurpigment van uw voorkeur.


Storten beton:

Als de voorbereiding klaar is kan het storten beginnen. Dit wordt meestal gedaan met een beton pomp met verschillende gieken van 22 tot 63 meter. Beton komt bij u uit de buurt waar een centrale staat en wordt gebracht in betonmixers. Bij het storten wordt het op hoogte gemaakt met een laser , vlak of op afschot. Daarna gaan we met een spartel of een hoogfrequent afwerkspaan de oneven heden er uit halen.

Bewerken beton:

Na het storten dient de vloer even te rusten tijdens de eerste fase van het uithardingsproces.
Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het beton na enkele uren worden bewerkt.
Als het beloopbaar is kan begonnen worden met het los schuren van het terras betonvloer.
Dit wordt gedaan met vlindermachine's van enkel of dubbele waar je op kunt zitten of voor de kantjes een moskito. Hierna kan eventueel een toplaag ingeschuurd worden dit kan natuurlijk ook in kleur aangebracht worden.

Afwerking:

Er bestaan verschillende afwerkingsvormen van bezemstructuur , anti-slip tot glad.
Als de terras betonvloer wordt gepolijst wordt het steeds harder en gladder. Nu het bepaalde gladheid is behaald kan het behandeld worden met een impregneer of een curing RMS betonvloeren wil hier over wordt graag informatie geven. Na als de terras betonvloer klaar is moeten er soms dilataties in gezaagd worden dit voor scheurvorming te voorkomen.
Ook kan er dan een tegelmotief worden in geslepen.
  

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

 
© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen