onze diensten

Design vloeren

Design Betonvloeren

RMS betonvloeren geeft u met deze Design betonvloer ruimte en eenvoud in de behoefde van de mens. De Design vloer is zeker niet kil of koud. Het is juist energie zuinig door dat het massieve is en warmte vasthoud. Met RMS betonvloeren wordt een prachtige Design vloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant. 

Design betonvloer neemt steeds meer in populariteit toe. En dat is niet zo verwonderlijk.
Het is makkelijk te onderhouden. En daarnaast geeft het je interieur een strak en ruimtelijke karakter. Wederom kunnen kleur en hardheid alsmede oppervlakte structuur bepaald worden met de klant samen. Een goed vakkundig advies ligt natuurlijk voor de hand met RMS betonvloeren. Tenslotte moet de klant bekend maken welke eisen er zijn voor de gewenste design betonvloer. En wordt samen met onze RMS betonvloer specialist een vloer gekozen in de gewenste kleur en met de gewenste eigenschappen.


Desgewenst kunnen de design betonvloeren afgewerkt worden met een afwerklaag ,deze laag maakt de vloer harder en zorgt voor een nog grotere duurzaamheid tot in de puntjes .
Toepassingen design betonvloeren :

  • * Winkels en showrooms 
  • * Kantoren en werk plekken  
  • * Woonhuizen in de kamer,keuken,hal,slaapkamers en badruimtes 
  • * Scholen en kantines 
  • * Garage en serres  
  • * Bedrijfshallen en opslag ruimtes 

Het is mogelijk de kleur zelf te bepalen in principe zijn alle kleuren mogelijk en bespreekbaar.Ook kan het beton door en door gekleurd worden. Voordeel is dat er ergens een beschadiging komt is het in kleur. Maar het heeft ook een nadeel en alles wat je meng door het beton verzwakt en daardoor kan er meer scheurvorming ontstaan.Het aanbrengen van een Design betonvloer vereist een goede ondergrond om de lange levensduur te waarborgen. Hoe dikker de design vloer kan hoe beter. Ook de minimale dikte van 4/5 cm kunnen we halen maar hier is veel aandacht en overleg voor nodig. Een aanrader is om vloerverwarming aan te brengen.Dit kan ook geregeld worden door RMS betonvloeren.

Dit alles kan RMS betonvloeren u goed advies in geven om een mooi strak en gladde vloer te krijgen .

Design betonvloer  is beter en slijtvaster dan gietvloeren met een betonlook. Door de ideale combinatie van eenvoudig onderhoud en de enorme slijtvastheid en krasvastheid is een Design vloer een van de meest geschikte woon vloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Onderhoud met lauw water en de ouderwetse groene zeep. Wel is het te overwegen om de design betonvloer met inwendige hoeken soms een dilatatie te zetten om krimpscheuren te voorkomen.Dit kan ook onder de deuren nodig zijn maar RMS betonvloeren geeft daar wel advies over.

Een Design betonvloer heeft door de opbouw van zand en mineralen in de oppervlaktestructuur een iets minder strakke uitstraling (kantjes is hand werk dat kan iets afwijken) dan bijvoorbeeld een gietvloer maar is daardoor wel veel sterker en slijtvaster dan een een gietvloer. Ook de structuren kunnen verschillen. De betoncentrales zijn wij afhankelijk kwa kleur van het cement die ze in de silo's hebben.                                                       

 Een Design vloer is ook makkelijker in onderhoud, slijtvast, warm (vloerverwarming), hygiënisch en heeft een zeer lange levensduur. Kijk ook onder woon beton voor meer info.

PS Bij nieuwbouw moet er geen cementdek vloer worden aangebracht dit kunt u besparen .
Anders kan er geen Design vloer worden op worden gemaakt dit ivm met de hoogte.

Kijk ook even onder de werk wijze voor Design betonvloer.
  

                                                                        TIP :

Ook al kies je niet voor rms om de vloer te laten aanbrengen!                                                           Ga altijd langs bij designvloeren referenties van andere partijen (bedrijven)                            
 

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Door dat we de sealing aanbrengen trekt er geen vuil meer in je vloer

Designvloer antraciet

Designvloer te Holten

© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen