onze diensten

betonvloer vlinderen

Betonvloer vlinderen

Betonvloer vlinderen kun je als je er op er kunt lopen. Het overtollige water wat er nog op ligt wordt met een watertrekker er afgetrokken of verdeeld. En dan gaan we met de vlindermachine de bovenste laag open schuren. RMS betonvloeren vlinderd met diverse machine's waaronder B-mac's 120 en Bartell's 120.
                                         
Als de vloer los is gedraaid kan het instooien van slijtlaag worden aan gebracht. De slijtlaag wordt door RMS betonvloeren met de schep zorgvuldig gestrooid, zodat er geen ongelijke bulten liggen. Dan wordt met de vlindermachine door RMS betonvloeren de slijtlaag ingedraaid. Naar mate van droging kan het polijsten beginnen.
De betonvloer wordt zo vaak gevlinderd totdat de toplaag glad en gesloten is dus een strakke gladde vloer.

De vloer heeft nu een zeer harde toplaag gekregen welke zeer slijtvast is. Er zijn verschillende soorten slijtvaste korrels welke in verschillende hardheidsklassen worden ingedeeld. We kunnen dus bij de afwerking van de vloer de slijtvastheid van een vloer in hoge mate beïnvloeden. Dit alles kan RMS betonvloeren u graag uitleggen.

Alle slijtvaste korrels worden vermengd met cement zodat deze zeer goed aan de betonvloer hechten. Ook kunnen we de stooilaag voorzien van een cementkleurstof, zodat op een relatief goedkope manier de vloer een kleurtje mee krijgt. De vloer wordt niet zo strak als een coating maar wel natuurlijk en hechtvast. De vloer moet dan wel worden nabehandeld met folie of curing compound om verdroging tegen te gaan.

RMS betonvloeren geeft hier bij graag advies.   

Buitenvloeren hebben de invloed op regen,wind en zonneschijn .

RMS betonvloeren geeft graag hierover informatie.

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen