Background Slide 1
Background Slide 2

IMPREGNEREN VAN BETON

RMS betonvloeren levert en verzorgd ook IMPREGNEER en SEALER ter bescherming van uw betonvloer. Dit is voor woon betonvloeren ,design betonvloeren , terrassen en alle betonvloeren in uw bedrijfshal of garage .Voor RMS betonvloeren is niets te klein.

Betonvloeren afwerken

Betonvloeren kunnen wij op diverse manieren afwerken.Door vlindermachine's en kantenmachine.  In overleg met RMS betonvloeren en u wordt de gladheid bepaalt.  Indien nodig kunnen wij ook het beton dilateren .

Design vloeren

Een mooie afgewerkte DESIGN betonvloer wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast in de woningbouw of voor kantoorpanden. De Design vloer blijft dan in het zicht waardoor er een mooi marmer effect ontstaat.

Welkom bij RMS Betonvloeren BV.

Rms betonvloeren is met meer dan 30 jaar ervaring een gespecialiseerd bedrijf in het leggen van betonvloeren. Wij maken voor aannemers en particulieren door heel Nederland en ook in het buitenland uw betonvloer met veel enthousiasme en inzet. Ook beschikt RMS betonvloeren over gecertificeerde mensen die het vak tot in perfectie beheersen.

Dit alles met grote tevredenheid van een steeds grotere groeiende kring van opdrachtgevers. Een goed advies is van groot belang voor u met betrekking op welk type vloer u wilt hebben.

RMS betonvloeren maken vloeren voor diverse toepassingen zoals: Bedrijfshallen, Garage’s, Erfverharding, Showrooms , Tuin terrassen en woon design betonvloeren  .

© Copyright - RMS Betonvloeren - sitemap - Realisatie website Webprodie Klanten beoordelen RMS Betonvloeren met een 9.2 / 10 van de 538 beoordelingen